Aktiv Balans och Acceptans
Lena Westrin
Boken Drömsagor
Chakraflödesmassage
Djurkommunikation
Drömterapi
Energiterapi (healing)
Meditation och Tarotkväll
Vägledning via Tarot
Kontakt och priser
Länkar
Om Lena
Välkommen

till min och Åkes monter på Harmonimässan 27- 28 oktober 2018. Åke säljer sina egentillverkade Drömfångare och Drömfångarhalssmycken. Jättefina!! Jag erbjuder Tarot och Djurkommunikation.
Hall C, rad 9b.


"Legenden om Drömfångaren


Sedan urminnes tider har det berättats att Farmor Spindel, som spann hela universum, var sorgsen över alla mardrömmar som hennes mönniskorbarn hade.

Hon gick därför till pilträdet och bad om dennes grenar. Hon gick till örnen och bad om dennes fjädrar.

Sedan börjde hon grenarna till e  cirkel som inneslöt alla människor på jorden. Hon spann sitt nät av visdom runt pilgrenen för att fånga sina människorbarns mardrömmar.

Fader sols morgonstrålar brände bort mardrömmarna som fanns i nätet. Fanns det ändå fortfarande någon mardröm kvar i nätet förvandlades den till morgondagg. som sakta droppade ner längs fjärdrarna och tillbaka till jorden..."Väl mött önskar Lena och Åke


"...och när vi aktivt strävar efter balans, varje dag, varje stund, och aktivt accepterar livet, oss själva och andra, infinner sig harmonin..."


Det finns många sätt att finna harmoni och ro i livet, och förhållningssättet ovan fungerar bra för mig. När jag hittar balansen mellan egen tid, familj, arbete, vänner, sömn, motion, osv känner jag harmoni. Inte alltid helt enkelt! Och sedan händer saker i livet som vänder upp och ner på tillvaron, men om balanstanken finns där, är det lättare att få distans, och hitta tillbaks till harmonin.

När jag accepterar livets händelser, samt mig själv och andra, kan jag lättare agera utifrån ett förnuftigt sätt utan känsloaffekt. Saknas acceptansen kan det vara svårt att se klart, och agera enligt min inre sanna önskan.

Genom att hjälpa andra hitta en stunds harmoni, följer jag en del av mitt hjärtas längtan. Jag erbjuder därför Drömterapi, Energiterapi (healing), Meditationskvällar och Vägledning via Tarot. 
 
Varmt välkommen!

Gå gärna med i den slutna gruppen Aktiv Balans och Acceptans på facebook så får du information där när något är på gång. Välkommen